Babysalmesang

Babysalmesang - for babyer i alderen 1 - 12 mdr.

Babysalmesang er et tilbud for de mindste børn og deres forældre (eller en anden voksen). Den musikalske del vil varer ca. ½ time, og derefter vil der være en kop te/kaffe og lidt til ganen, så vi også kan lære hinanden lidt bedre at kende.

Musik stimulerer barnets udvikling, Et lille barn forstår ikke en salmes ord, men barnet kan sanse stemningen og atmosfæren. Tekst og melodi kan lagre sig i barnets bevidsthed og blive til en livslang glæde. Babysalmesang er også en god lejlighed til at få lært salmer, der kan bruges til godnatsang derhjemme.

Det er ikke nødvendigt, at du selv synger godt, barnet kender din stemme og glædes ved at høre netop din stemme. Det skaber tryghed.

Babysalmesang varetages af kirkesanger Sara Faxholm Christensen.


 

 

Takt & toner - musik for tumlinge og de mindste

Et tilbud for dagplejebørn og deres dagplejere samt børn fra 9 mdr. til 3 år, i selskab med en forældre.

Sang og musik er et fantastisk redskab til at støtte og stimulere barnet i dets udvikling. Gennem musikkens udfoldelse kan vi bl.a. arbejde med motorik, kreativitet, selvopfattelse og sociale kompetencer.

Der vil være forskellige musikalske aktiviteter, såsom sange med fagter, simple sanglege, rytmiske bevægelser til musik, sange og salmer, samt små historier fra biblen.

Tilbuddet varetages af kirkesanger Sara Faxholm Christensen.


Kontakt Sara Faxholm Christensen på tlf. 6098 2002,
hvis du har lyst til at benytte dig af disse tilbud.